Biografie Anneke & John

Voor heel even zelf in de spotlights.

Creative Vocals

Onder de naam Creative Vocals helpen we solisten, ensembles en koren nog beter te performen. Hiervoor bieden wij zangcoaching, workshops en arrangementen op maat.

Maar we doen nog meer. …

Over Anneke & John

Samen delen wij onze passie voor muziek. Dat wij hier beiden ons werk van hebben kunnen maken, voelt voor ons nog steeds speciaal.

Anneke van Wassenhove

Als beginnend musicus studeerde ik schoolmuziek, koordirectie, orkestdirectie en Jazz-zang aan het ArtEZ-conservatorium in Enschede en Arnhem. Daarna heb ik met goed gevolg het Rotterdams Conservatorium, nu Codartz, afgerond.

Koor- en orkestdirigent

Inmiddels ben ik ruim 20 jaar koor- en orkestdirigent en dirigeer ik zowel vaste ensembles als projectkoren en orkesten. Ook verzorg ik regelmatig workshops en cursussen voor zangers, ensembles en koren.

Daarnaast zing ik in het Vocaal Jazzensemble IN 4 en richtte in 2016 het dubbelkwartet The Family op waarmee we samen met ons gezin optredens verzorgen.

Soliste

Van verschillende gemengde koren en mannenkoren in Twente ben ik dirigent. En omdat ik zingen zo leuk vind, zing daarnaast regelmatig als soliste op concerten. Hierbij zing ik liederen van Brel tot Brecht en van Ellington tot Kate Bush.

John Hondorp

In mijn beginjaren als musicus, studeerde ik Hammondorgel (klassiek en jazz) en Muziektheorie.

Arrangeur en workshopleider

Na mijn studie ben ik als arrangeur en veelgevraagd workshopleider bij pop- en close harmony-koren aan de slag gegaan. Zo coach ik o.a. de vocale ensembles van het Landesjugendjazzorchester Hessen (D).

Als arrangeur maak ik arrangementen voor vocale, niet-klassieke muziek voor koren en ensembles in binnen- en buitenland. Hierbij vind ik het een uitdaging om voor elke gelegenheid en voor ieder koor en elk ensemble steeds het best passende arrangement te maken.

Docent en muzikant Hammondorgel

Net als Anneke zing ik in het Vocaal Jazzensemble IN 4 en het dubbelkwartet  The Family. Daarnaast ben ik docent voor Hammondorgel en improvisatie aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Enschede en Zwolle en treed ik met mijn Hammondorgel als sessiemuzikant op met verschillende bands in binnen- en buitenland.

Muziek moet je beleven

Of het nu gaat om swingende Jazz, gospel of pop, muziek maakt iets in je los. Wanneer je het speelt en wanneer je er naar luistert. En wij doen beiden heel erg graag. 

Contact

Adres

Getfertsingel 170
7513 GE  Enschede

Telefoon

+31 (0)6 37 44 23 59

Stuur ons een bericht