GEEF JE OP EN DOE MEE!

 

Lekker zingen – Van Nederlandse bodem

Op 16 en 17 september organiseren we een koorworkshop op Terschelling. Lekker koorzingen op één van de mooiste plekjes van Nederland. Werken aan meerstemmige arrangementen van bekende songs “van Nederlandse bodem”. Wordt het Herman van Veen, Raccoon, Acda & de Munnik of misschien Ruth Jaccott? Dat is nog een verrassing èn dat kun je als deelnemer ook zelf nog beïnvloeden.

Speciaal voor deze koorworkshop worden nieuwe bewerkingen geschreven van bekende Nederlandse songs die je allemaal kent, maar misschien nog niet eerder in koor hebt kunnen zingen.

We beginnen vrijdagavond 16 september van 19:30-21:00u met de kennismaking, lekker inzingen en de eerste introductie van de muziek.

Zaterdag 17 september gaan we dan verder, van 10:00-12:00 en van 13:00-15:00u. We sluiten af met een kleine presentatie van ons “programma” om 15:30u. Je hoeft niet bang te zijn dat we onder hoge druk in twee dagen een compleet concertprogramma onder de knie moeten krijgen. We vullen de bestudeerde muziek aan met enkele solo’s van Anneke, improvisatie van John op piano en/of teksten die goed bij de muziek passen. Zo maken we van de slotpresentatie een mooi klein programma.

Natuurlijk kun je daarvoor al je vrienden, familie, bekenden en buren uitnodigen. Ze kunnen komen luisteren, de toegang is gratis. Wij zorgen dat er koffie en thee aanwezig is en als ze enthousiast zijn, kunnen ze zich al meteen opgeven voor het volgende workshopweekend van 11-12 november.

Dus geef je op via de button boven of onder dit verhaal. Daarmee verschijnt een mail aan Creative Vocals voor de opgave. Bij opgave kun je aangeven of je gebruik wilt maken van een aangeboden lunch voor €6,- p.p.

Koorworkshop ”Zingen van eigen bodem”

Waar: ET-10, Midsland-Noord, Terschelling

Wanneer: Vrijdag 16 en zaterdag 17 september 2022

Deelname: € 15,-

 

GEEF JE OP EN DOE MEE!