Even terugkijken op de eerste workshop in september

Wat was het een leuk weekend: Samen met enthousiaste zangers en zangeressen werken aan mooie, nieuwe muziek. Samen lunchen, kopje soep maken, broodje erbij, kortom, elkaar ook buiten het zingen om eens iets beter leren kennen. Het was een klein groepje, zowel vrijdag als zaterdag een groepje van 9 zangers, maar we hebben in deze koorworkshop keihard gewerkt aan arrangementen van “Stil in mij”, “Door de wind” en “Banger Hart”.

Er was tijd om uitgebreid in te zingen, de stemmen wat meer individueel te coachen, stil te staan bij koorklank en ontspannen stemgebruik. Precies zoals ik me gewenst had. Dankjewel, enthousiaste deelnemers!

 

Dat smaakt naar meer!

 

De tweede koorworkshop die we in ET-10 op Midsland organiseren, is op vrijdag 11 en zaterdag 12 november a.s. Vrijdag beginnen we om 20:00u, zaterdag van 10:00-12:00u en van 13:00-15:00u. Natuurlijk is er weer de mogelijkheid om samen te lunchen tussen de middag. Op zaterdagavond willen we dan graag afronden met een mooi slotconcertje, om 19:30u in ET-10.

 

GEEF JE OP EN DOE MEE!

 

“De donkere dagen…”

 

Ook dit keer heeft de workshop weer een thema. En juist in deze herfstige, natte en gure periode is het fijn om met mooie muziek weer wat licht en energie te tanken. We zijn nog aan het nadenken over het repertoire, maar één ding staat vast: Er worden weer speciaal voor deze workshop arrangementen geschreven van drie à vier titels die bij het thema passen.

 

Accenten per dagdeel

 

Als je wilt meedoen, kun je je inschrijven voor het hele workshopweekend. Maar ook per dagdeel kun je aansluiten. Naast het mooie, nieuwe repertoire, hebben de dagdelen ook ieder een thema, waarbij we even uitgebreider stil blijven staan bij één onderwerp binnen het zingen. Vrijdagavond is dat “ademhaling en ademsteun”, zaterdagochtend “meer volume maken met je stem” en zaterdagmiddag “ontspannen stemgebruik zonder forceren”.

Doe mee en meld je aan.

Kosten: € 7,50 per dagdeel, €15 voor het hele weekend.

Lunch op zaterdag € 6

 

GEEF JE OP EN DOE MEE!